Behandelingen

Wellness totaal

De Wellness Massage staat garant voor een diep werkende ontspanning van zowel uw lichaam, als van uw geest. Denk hierbij aan massage van het hoofd, de nek, de schouders, de gehele rug inclusief het gebied van het heiligbeen, de armen en benen.

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur. Van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. In de filosofie van de inwoners gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie. Deze massage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heft zeer snel blokkades op. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Daarbij wordt ook een deel van de voorzijde van het lichaam gemasseerd. Tevens word een lichte vorm van Lomi Lomi toegepast op het gezicht..

Cupping

Cupping is een oude methode voor het veroorzaken van lokale congestie. Congestie = overmatige toevoer van bloed. Door het plaatsen van de cups op de huid vindt er een onderdruk plaats door middel van zuiging. Dit zorgt voor reactie in het onderliggende weefsel. Gedurende een aantal minuten blijft de cup op de huid staan, waardoor het bloed naar de oppervlakte wordt gezogen.
Cupping Massage is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier wordt de huid en het bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm brengen van de cup. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door reflexwerking komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel veranderd in het lichaam van de (aanstaande) moeder. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op de bloedsomloop.
Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen. Aandacht en een zwangerschapsmassage hebben hierbij een zeer belangrijke rol. Het geeft directe verlichting van pijn en ongemak. De massage laat de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en het werkt kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel.

Contact