Activiteiten

SamenLoop voor Hoop

Logo_samenloopSamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Met dit bijzondere evenement vieren we het leven, zetten we (ex)kankerpatiënten in het zonnetje, herdenken we de overledenen en zamelen we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek

fotoSamenLoop voor Hoop brengt ruim €75.000,- op! Het is geweldig om te zien met wat voor enthousiasme iedereen heeft toegeleefd naar dit evenement. Een evenement vol SAMEN zijn binnen deze mooie gemeenschap. We hebben mooie momenten gekend, zowel met een lach als een traan. Met zijn allen hebben wij het geweldige bedrag van maar liefst 75.000,- euro opgehaald voor onderzoek naar kanker. Wij hebben een goed gevoel aan dit evenement over gehouden, jullie hopelijk ook! Het bestuur van de SamenLoop voor Hoop Geldermalsen, Myranda, Conny, Ron, Arie, Wilco, Stefan & Marc .

Kika zaalvoetbaltoernooi Vianen

logo_Kika

Dit toernooi staat in het teken van heerlijk voetballen, gezelligheid & aandacht voor het goede doel: KiKa. Want niet alles is vanzelfsprekend voor een ieder tijdens de feestdagen.

 

 

Opbrengst
De opbrengst van dit toernooi is allemaal ten gunste van KiKa (Kinderen Kankervrij). Op deze wijze wordt er aandacht gevraagd voor de mensen die te maken hebben met deze verschrikkelijke ziekte. Iedereen heeft hier wel direct of indirect mee te maken.

Sponsoring sv Houten F14 & E14

 

 

 

Contact